Trainingsinfo: Circuit gesloten. De vrije trainingen op zaterdag beginnen in maart na de ONK wedstrijd. |  Update: 20-02-2020


Twentecup wedstrijden 2020.


Het regelement en de agenda voor de Twentecup 2020 staan online.

ONK Sidecar & Quad Masters St. Isidorushoeve.     Meer informatie...

Er zijn zeven ONK Sidecar Masters en elf ONK Quad Masters wedstrijden in 2020. De opening is vroeg in het jaar op zondag 1 maart en deze zal 
georganiseerd worden door de HAMC in St. Isidorushoeve, die graag weer een Zijspan en Quad wedstrijd wilde organiseren. De organiserende 
club H.A.M.C. heeft al menige ONK wedstrijd georganiseerd in haar 54-jarige bestaan.

Maar liefst vijf ONK Sidecar Masters wedstrijden staan er gepland voordat op 18 en 19 april de WK Zijspan competitie van start gaat in Oss, 
genoeg mogelijkheid voor alle WK teams om zich optimaal voor te bereiden middels het ONK voor de start van het WK! De H.A.M.C. verwacht 
WK teams uit verschillende landen en natuurlijk de Nederlandse topteams die na de wintervoorbereiding in St. Isidorushoeve willen weten waar
ze staan in deze eerste krachtmeting. Het belooft veel spektakel op 1 maart a.s.

In het bijprogramma rijden de jeugdklassen NK Junior Zijspannen en NK Junior Quads, die hier ervaring op kunnen doen op het mooie circuit van 
de H.A.M.C.

Entry Form ONK Sidecar Masters | Entry Form ONK Quad Masters | KNMV Motocrosskalender 2020: dit moet je weten |


Help, wij zoeken bar/keuken vrijwilligers!  
De H.A.M.C. zoekt vrijwilligers voor in de kantine en keuken, info en aanmelden bij de kantinecommissie. Hier staat alle info.


UMX wedstrijden 2020.


De aanmelding voor UMX deelnemers is geopend, Meld je aan voor 1 februari 2020 om jouw rijnummer te behouden. De wedstrijd in St. Isidorushoeve is op zaterdag 4 april 2020. (Geen 50-65--85cc)

Alle info op http://www.bmac-borculo.nl/UMX/UMX.htm


De startopstelling voor de eerste manche (of series) wordt bepaald door de uitslag van de tijdtraining, voorafgegaan door 4 minuten vrije training.
De startopstelling voor de tweede manche (of finales) is op volgorde van de uitslag van de eerste manche (of series)


Maandag 13 januari 2020 rijdersbespreking en inschrijfavond voor H.A.M.C. lidmaatschap


Op 13 januari is in de kantine van de H.A.M.C. de inschrijfavond voor lidmaatschap van de H.A.M.C., aanvang is om 19.00 uur. Aansluitend houden we om 20.00 uur de rijdersbespreking. 
Voor online lidmaatschap opgave kijk hier , zorg dat je eerst bij de KNMV je Basis Sportlicentie of start licentie aanvraagt.
Met je lidmaatschap kun je in 2020 ook deelnemen aan de UMX wedstrijden, wel ook hiervoor even opgeven (voor 31 januari).

Tevens een leuk moment om elkaar de beste wensen te geven voor het nieuwe jaar.De ONK seizoensopener voor zijspannen en quads in St. Isidorushoeve.

De nieuwe KNMV ONK kalender 2020 is verschenen, op zondag 1 maart organiseert de H.A.M.C. de openingswedstrijd voor het ONK Sidecar Masters & ONK Quad Masters.
+NK Youngster Sidecar & Quad +NK Junior Sidecar & Quads

Zodra er meer informatie komt melden we dit hier op de website en op social media.

For foreign teams:
In order to take part in training or race events in The Netherlands, you will possibly need one of our KNMV Sports Licenses.
Find more information about the licenses here

Entry Form ONK Sidecar Masters | Entry Form ONK Quad Masters | KNMV Motocrosskalender 2020: dit moet je weten |
Jeugd kickbox-training met korting voor H.A.M.C.leden.

De jeugdtraining is 2x per week, waarbij de dinsdag specifiek is voor crossers/conditie en je kunt de andere dagen aan sluiten bij de regulaire kids (kickbox) lessen.
Dinsdag zijn de lessen van 17.30 uur tot 18.30 uur en worden gegeven door Michel Das (gediplomeerd KNMV motocrosstrainer).


Kickboxing condition Gym053, Haaksbergerstraat 253, 7545 GH Enschede.  06-48427801  @gym053enschede


Nieuwsberichten archief 2019 2018