Trainingsinfo: Circuit gesloten. | Update: 15-03-2020

UMX en Veteranen cross op 4 & 5 april afgelast.  We hebben allemaal de berichten gehoord van de Nederlandse regering, er moeten stevige maatregelen genomen worden i.v.m. het Corona Virus. Nederland gaat op veel gebieden 3 weken op slot en dat heeft ook gevolgen voor de motocross wedstrijdkalenders in Nederland.

De UMX en de Veteranencross op 4 & 5 april worden afgelast, de trainingen op zaterdag vervallen en hoe het verder gaat lopen dit seizoen is ook voor de H.A.M.C. onzeker. We houden jullie op de hoogte via website en Social Media zodra er nieuws is te melden.

Bestuur H.A.M.C. St. Isidorushoeve.


KNMV GELAST ALLE WEDSTRIJDEN TOT EN MET 31 MAART 2020 AF.

Beste licentiehouder/clubbestuurder/official,

In lijn met de maatregelen omtrent het Coronavirus die voor het gehele land gelden, gelast de KNMV alle KNMV-motorsportevenementen in Nederland tot en met 31 maart 2020 af. UPDATE KNMV: Ook verzoeken wij alle clubs niet open te gaan voor vrije trainingen.

Deze beslissing is genomen in samenspraak met de MON: ook zij laten al hun wedstrijden tot en met 31 maart vervallen.

Wij beseffen dat dit voor alle organiserende verenigingen, rijders, fans, sponsoren en andere partners een beslissing is met grote impact.
Maar ook de enige optie.

De adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet zijn bedoeld om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken. De KNMV ondersteunt deze doelstelling van harte.  Meer info over het  Coronavirus vind je hier...


1e Clubcross tevens Twentecupwedstrijd op zaterdag 21 maart 2020.   AFGELAST

De HAMC organiseert 4 clubcrossen per jaar, aan de clubcrossen van de H.A.M.C. kan iedere crosser deelnemen.

De inschrijving van de solo's is van 8.30 uur tot 9.30 uur, aansluitend vindt hun training plaats.
Het inschrijven van de zijspannen en de quads is van 11.00 uur tot 11.15 uur.
Een Basis sport licentie van de KNMV is verplicht voor iedere rijder. Deze is alleen online via de KNMV verkrijgbaar.

Om de inschrijving te bespoedigen scannen we de barcode (KNMV relatienummer) op je KNMV licentie.
Neem deze dus mee naar de inschrijving in de kantine. Zorg voor gepast geld!

Quad-rijders moeten zich voor donderdagavond 24:00 uur voor de wedstrijddag inschrijven via deze link.
Er moeten minstens 6 inschrijvingen binnen zijn om de quad-wedstrijd door te laten gaan.


Info Clubcrossen | Vlaggersschema |


AFGELAST

ONK zijspannen/quads wedstrijd op 1 maart gaat niet door vanwege het vele water op het circuit.

ONK sidecar/quads competition on March 1st is canceled due to a lot of water on the circuit and parking area.

Tot onze spijt moeten we de ONK Sidecar & Quad Masters in St. Isidorushoeve afgelasten wegens het vele water dat de laatste weken is gevallen. In samenwerking met de KNMV hebben we veel werk verzet om een mooie crossdag van deze seizoensopener te maken, maar de natuur gaat zijn eigen gang en daar is niets tegen te doen. De vrijwilligers zijn dagen bezig geweest met pompen, maar het was dweilen met de kraan open. Zoals jullie op de webcam kunnen zien is zelfs het startterrein niet droog te krijgen. Ook zouden we problemen krijgen op het parkeerterrein en het rennerskwartier en er blijft ons niets anders over dan de wedstrijden af te gelasten.  KNMV bericht...

Samen met de KNMV kijken we of er nog een andere datum is te vinden, maar daar is verder nog niets over bekend.


Beste Jeugdleden,

Wij zijn van plan om een Regionaal Training Centrum (RTC) op te zetten. Hierbij wordt gewerkt met een puntentelling voor de crossers en dit is in samenwerking met de KNMV. Wilt u hierover meer informatie kom dan naar de informatie avond voor uitleg van Martin van Gendringen van de KNMV. De informatie avond is op donderdag 12 maart om 19.30 uur in het clubgebouw van de HAMC. Opgave hiervoor is noodzakelijk. Dit kan via een mail naar jeugd@hamc.nl .

Met vriendelijke groet, De Jeugdcommissie.


Twentecup wedstrijden 2020.


Het regelement en de agenda voor de Twentecup 2020 staan online.


ONK Sidecar & Quad Masters St. Isidorushoeve.     Meer informatie...

Er zijn zeven ONK Sidecar Masters en elf ONK Quad Masters wedstrijden in 2020. De opening is vroeg in het jaar op zondag 1 maart en deze zal 
georganiseerd worden door de HAMC in St. Isidorushoeve, die graag weer een Zijspan en Quad wedstrijd wilde organiseren. De organiserende 
club H.A.M.C. heeft al menige ONK wedstrijd georganiseerd in haar 54-jarige bestaan.

Maar liefst vijf ONK Sidecar Masters wedstrijden staan er gepland voordat op 18 en 19 april de WK Zijspan competitie van start gaat in Oss, 
genoeg mogelijkheid voor alle WK teams om zich optimaal voor te bereiden middels het ONK voor de start van het WK! De H.A.M.C. verwacht 
WK teams uit verschillende landen en natuurlijk de Nederlandse topteams die na de wintervoorbereiding in St. Isidorushoeve willen weten waar
ze staan in deze eerste krachtmeting. Het belooft veel spektakel op 1 maart a.s.

In het bijprogramma rijden de jeugdklassen NK Junior Zijspannen en NK Junior Quads, die hier ervaring op kunnen doen op het mooie circuit van 
de H.A.M.C.

Entry Form ONK Sidecar Masters | Entry Form ONK Quad Masters | KNMV Motocrosskalender 2020: dit moet je weten |


Help, wij zoeken bar/keuken vrijwilligers!  
De H.A.M.C. zoekt vrijwilligers voor in de kantine en keuken, info en aanmelden bij de kantinecommissie. Hier staat alle info.


UMX wedstrijden 2020.


De aanmelding voor UMX deelnemers is geopend, Meld je aan voor 1 februari 2020 om jouw rijnummer te behouden. De wedstrijd in St. Isidorushoeve is op zaterdag 4 april 2020. (Geen 50-65--85cc)

Alle info op http://www.bmac-borculo.nl/UMX/UMX.htm


De startopstelling voor de eerste manche (of series) wordt bepaald door de uitslag van de tijdtraining, voorafgegaan door 4 minuten vrije training.
De startopstelling voor de tweede manche (of finales) is op volgorde van de uitslag van de eerste manche (of series)


Maandag 13 januari 2020 rijdersbespreking en inschrijfavond voor H.A.M.C. lidmaatschap


Op 13 januari is in de kantine van de H.A.M.C. de inschrijfavond voor lidmaatschap van de H.A.M.C., aanvang is om 19.00 uur. Aansluitend houden we om 20.00 uur de rijdersbespreking. 
Voor online lidmaatschap opgave kijk hier , zorg dat je eerst bij de KNMV je Basis Sportlicentie of start licentie aanvraagt.
Met je lidmaatschap kun je in 2020 ook deelnemen aan de UMX wedstrijden, wel ook hiervoor even opgeven (voor 31 januari).

Tevens een leuk moment om elkaar de beste wensen te geven voor het nieuwe jaar.


Jeugd kickbox-training met korting voor H.A.M.C.leden.De jeugdtraining is 2x per week, waarbij de dinsdag specifiek is voor crossers/conditie en je kunt de andere dagen aan sluiten bij de regulaire kids (kickbox) lessen.
Dinsdag zijn de lessen van 17.30 uur tot 18.30 uur en worden gegeven door Michel Das (gediplomeerd KNMV motocrosstrainer).


Kickboxing condition Gym053, Haaksbergerstraat 253, 7545 GH Enschede.  06-48427801  @gym053enschede


Nieuwsberichten archief 2019 2018